Søernes Fysioterapi

Søernes Fysioterapi

Hvad laver du?

Jeg er fysioterapeut, og dernæst er jeg klinikejer i Søernes Fysioterapi.
Klinikken ligger på Nørrebro sammen med et lokalt træningscenter, Epic Metal Cave.

clinicHvordan startede du egen klinik?

Jeg blev uddannet i januar 2013, og var heldig at få en stilling med eget ydernummer i Ålsgårde Fysioterapi.
Ved siden af klinikken, kunne jeg benytte en vens forældre psykologi-praksis, og i kælderen var der et Yoga-lokale jeg kunne leje til træning. I starten brugte jeg lokalerne til øvegrupper, og sidenhen kom patienterne om aften og i weekenderne ved siden af jobbet på ydernummeret.
I foråret 2015 rykkede jeg så mine aktiviteter ned i Epic Metal Cave, Ravnsborggade 8b, kld., 2200 KBH N.
Da jeg begyndte at læse min diplom i september 2015, var jeg heldig at få lov til at få en vikar på mit ydernummer to gange om ugen, og i slutningen af 2015 var jeg klar til at opsige mit ydernummer. Men med en opsigelsesperiode på 6 måneder kunne først løsrive mig helt 1. juni 2016 og gå fuldtid I Søernes Fysioterapi.

Hvordan ser dit typiske forløb ud.office

Når du kommer første gang, så bruger vi ca. 60 minutter. I de 60 minutter gør vi meget ud af at få skrevet din historik ned. Både så vi ikke gør “mer af det samme” du har forsøgt, men også hvis der skal henvises videre eller evalueres på forløbet, så er det vigtigt og lovpligtigt med en god journal.
Derefter laver vi en grundig undersøgelse af dine gener. Vi forsøger at provokere dine symptomer ved at se hvor meget du kan bevægelig dig fx. hvor højt du kan løfte armen, dreje hoved, gå ned i squat, osv. før det begynder at gøre ondt.
Derefter muskeltester vi i samme retninger. De fleste af testene bruger vi til at udelukke hvad du fejler, men også til at kunne måle fremskridt senere i forløbet.
Herefter laver vi en lidt mere specifik undersøgelse af problemet gennem en række test, og hvis nødvendigt, en ultralydsscanning der kan give en bedre og mere realistisk prognose. Derefter vil vi evaluerer undersøgelsen, og tale om hvad jeg kan tilbyde. Ofte vil vi løsne lidt op i din muskulatur, og tale om en række basis øvelser.
De efterfølgende gange du kommer der afsætter vi 45 minutter således at vi både når en række øvelser eller opløsende teknikker på massagebriksen.
Alle dine øvelser organiseres i et google sheet dokument, så du har øvelserne via din sheet app og øvelser vil så være optaget og linket til youtube.
Jo længere vi kommer i forløbet vil dine aftaler bliver afløst af selvkørende træningspas, hvor du kommer og træner en række øvelser efter aftale.
Udover behandle og genoptræne så har vi også virksomhedsaftaler hvor vi tilbyder motion eller massage på arbejdspladsen. Af lidt mere sportsspecifik karakter, så tilbyder vi også atletmonitoreringer. Det kan du læse om her. Atletmonitorering.

insight3Hvad koster et forløb

Du kan finde en ledig via vores online booking systemonline booking vi vores hjemmeside. Vi har et trappetrinsystem på klinikken således at første time koster 500 kr., ved efterfølgende 45 minutters konsultationer falder behandlingerne 25 kr. pr. gang ned 250 kr.
Grundlæggende ser vi vores behandlinger som løsninger til et bestemt mål.
Hvad vil du fx gerne betale for “at kunne løbe 5 km igen, hvad må det koste kun at have hovedpine en gang om måneden, hvis det er dagligt nu?”
Når vi taler om løsninger så kan vi også meget bedre individualisere dit forløb. Har du brug for et quick fix, ind og ud af døren, så er det lidt dyre, end hvis du har et knæ der skal genoptrænes i fx 10 måneder.

Eksempler på prisforløb

  • Quick fix: Første gang 500 kr.
  • Nyt Korsbånd genoptræning: 2 gange om ugen i 2 mdr. betales oftes af din forsikring. Herefter 2 måneder hvor 1 gang om ugen ofte betales af din forsikring, og en om ugen hvor du selv betaler for en superviseret træning eller går på hold til 100 kr. pr. gang. (Her har du mulighed for Danmark).
Desto længere du når i dit indledende genoptræning, kan du træne mere og mere selvstænding ud fra en træningsplan vi ligger. Denne træning kan enten gøres i dit eget fitnesscenter eller du blive medlem af Epic Metal Cave for 400 kr. pr. måned, hvor dine øvelser bliver mere og mere sportsspecifikke.
Vi har aftaler med de fleste forsikringsselskaber og du har også mulighed for danmark tilskud. Du skal være obs på at nogen forsikringsselskaber kun betaler op til 168 kr. pr. gang.
Du kan book din næste aftale online her.
insight1

Savner du aldrig at have fysioterapeutkolleger?

I Søernes Fysioterapi er vi omgivet af kolleger i et bredt spænd. Der er flere fysioterapeuter og andre faggrupper der træner i vores Gym, og som vi hele tiden deler oplevelser med fra fx kurser og konferencer.
Derudover afholder vi ca. hvert 6-8 uge en Faglig Fredagsbar hvor vi inviterer en oplægsholder ind der giver et 2-3 timers oplæg. Her samler vi mellem 25-50 sundhedsprofessionelle.
Desuden afholder vi løbende workshop for fysioterapeuter og træning interesserede, og tager selv på mange kurser og holder os løbende opdateret.
Via de sociale medier har interessegrupper og sparre med flere sundhedsfaglige rundt om i verden.
Så selvom vi har en enkeltmands klinik, så har jeg aldrig været så tværfaglig og nyt et kollega som nu.
insight2

 

Default image
Andreas Bjerregaard
Articles: 313

Leave a Reply