Kom til energisk foredrag med fysioterapeut / tri- og løbecoach Henrik Nymark i Søernes Fysioterapi.

Foredrag i Søernes Fysioterapi med fysioterapeut / tri-og løbecoach Henrik Nymark

Hvornår: Den 23.2 februar kl. 18.00 i Søernes Fysioterapi Henrik Nymark ved om nogen hvordan man skal holde energien oppe til de store mål, triathlon, ironman, maraton- eller vasaløbet for han har selv prøvet at gennemføre mange af dem. For Henrik handler det om at finde ’Processen til Den Gode Oplevelse’. Henrik vil i foredraget øse ud af sine erfaringer fra sine kilometervise træningssessioner gennem personlige anekdoter, vestlig videnskab, østlig mytologi og coaching. Henrik arbejder i øjeblikket som coach for flere triatleter og som konsulent for hjerteforeningen hvor han motiverer unge på erhvervsskolerne til at dyrke mere motion Skærmbillede 2015-01-14 kl. 22.07.02Varighed: ca. 60 minutter. Hvornår: 23. februar 2015, kl. 18.00 Hvor: Søernes Fysioterapi, Kroghsgade 1, 3, sal, 2100 København Ø

Pris og Sign Up: Pris: 50 kr. Mobile pay: 27646815 Billetto: Link til billetto her. Bank:Nordea på Reg.nr, 2120 kontonr.: 0745697496 Afsluttende Tilmelding: Send en mail under fanen Kontakt og udfyld skadesformuleren med dit navn og E-mail.

Har du brug for behandling eller genoptræning kan du finde mere info på SøernesFysioterapi.dk. Du kan også følge med på facebook: 

Kom gerne med feedback til om dette blogindlæg om foredraget fungere for dig.

Default image
Andreas Bjerregaard
Articles: 305

Leave a Reply