Februar i Doha.

Februar i Doha.

Snapshots fra februar i Doha

Al ADAID desert challenge

Da jeg til en af mine første frokoster med de nye kollegaer fortalte at jeg godt kunne lide at løbe, blev jeg inviteret med til Al Aidaiad desert challange. Et løb hvor man enten kan løbe 28 km. eller mountainbike 40 km. i en kombination af stampet og løs sand, hvor 6 store sandklitter skal passeres.

Det tog mig 3 timer og 20 minutter at gennemfører de 29 km, hvilket var en fed oplevelse. Den tidligere Tour De France rytter Erik Dekker vandt maintainbike ræset.

 

Farm besøg

Da en af mine kollegaer rejser hjem efter 5 år i Qatar, var vi inviteret ud til frokost på farm. Her blev serveret lækkert seafood, og rundvisning på en privat zoo. Geden jeg står ved siden af står til en værdi af 25.000$

 

Qatar Total Open

Doha er også på listen over store tennis turneringer, og en årlig tilbagevende begivenhed i februar er Qatar Total Open. Gennem jobbet fik vi billetter til finalen. Desværre røg Caroline Wozniacki ud i semifinalen til Petra Kvitova, der vandt turneringen over Garbine Muguruza.

Det var første gang jeg oplevede en tennis turnering, og selvom det er en stor kontrast til fodboldkampe hvor man enten råber skændselsord efter dommeren eller blæser i sin vuvuzela, så var Tennis kampene en ret intens oplevelse, hvor man jubler i pauserne.

 

Burger

Doha er også ret kendt for deres mange gode burger.

 

The Pearl

To populærer steder at bo i Doha er enten West Bay, hvor jeg bor, eller the Pearl, som er meget europæisk. The Pearl er bygget op omkring en masse kanaler der godt kan minde lidt om Venedig, og så er der en lækker badestrand tilknyttet.

 

Udsigten fra min lejlighed.

Efter at have haft hotel den første måned, har jeg været heldig at finde et værelse hos en amerikansk pige, der har boet i Doha gennem de seneste 5 år. Hun bor på 28 etage med udsigt til The Pearl.

 

 

Default image
Andreas Bjerregaard
Articles: 317

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *