Jeg inviterer på smertekursus i Søernes Fysioterapi med Simon Kirkegaard og Lars Avemarie

Vil du kunne behandle alle smertepatienter med større effekt og en evidensbaseret tilgang?

Følg med på facebook: tryk her

Læs invitationen her: Smertekursus

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 00.39.46Alle mennesker har oplevet at mærke smerte og kender til at være skadet. I en smerte situation, søger man som patient svar på hvad der er galt, hvor længe smerterne fortsætter, hvornår man kan forvente at være skadesfri og om der er noget man selv kan gøre for at hjælpe.

Kom til et spændende kursus med smertespecialisterne Simon Kirkegaard og Lars Avemarie, der udover at være kendt for deres imponerende behandlingsresultater, også er hyppige blog og facebook debattører på diverse trænings, smerteteoretiske og fysioterapeutiske fora, hvor de deler ud af deres viden.

Baggrund:

Hvis du ønsker at være en del af de få behandlere, der virkelig forstår smerte, og hvis du ønsker evnen til at kunne behandle kroniske smerter med baggrund i den nyeste evidensbaserede behandling, er dette et kursus for dig.

Du vil blive sat grundigt ind i den biopsykosociale smertemodel og lære at undervise dine patienter om smerter ud fra et neurovidenskabeligt standpunkt beskrevet i metaforer og billedsprog, som er nemt forståeligt og bevist gavnligt for dine klienter.

Gennem hele dagen er der et særligt fokus på hjernen og hvordan vi positivt kan påvirke den. Du modtager undervisning i mulige roller som behandler, hvad patientens tanker kan betyde for behandlingen, indblik i hvordan du

kan bruge kommunikation som værktøj, hvordan du kan ændre opfattelse og holdninger hos din patient samt aflivning af myter.

Hvis du har følt dig usikker fordi du ikke har kunnet forstå eller forklare dine patienters smerter, og gerne vil bytte denne følelse ud med faglig selvtillid er dette et kursus for dig.

Patienter, der får en neuro- videnskabelig forklaring på deres smerter, føler en større tryghed, vælger bedre mestringsstrategier, oplever mindre angst for at bevæge sig, har mindsket katastrofetankegang og færre smerter.

Vil du opkvalificere dine evner til at rådgive, motivere og inspirere dine patienter med eller uden smerte, er dette et kursus for dig.

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 17.26.04

Hvad får du ud af kurset?

 • En overgang fra en biomedicinsk til biopsykosocial forståelse og evnen til at bruge den biopsykosociale smertemodel.
 • En dybdegående forståelse for smertes kompleksitet og de mange faktorer der påvirker smerteoplevelsen.
 • En gennemgang af basal neurovidenskab herunder strukturen og funktionen af ​​nervesystemet og hjernen.
 • Evnen til at formidle og forklare den neurovidenskabelige viden omkring smerter til patienter gennem billeder og metaforer på et en let og forståelig måde. Dette vil blive øvet praktisk i løbet af dagen.
 • Aflivning af mange af de myter, som vi i dag forstærker i vores praksis.
 • Evnen til at forklare smerter til patienter der mindsker fear-avoidance og katastrofetankegang.
 • En følelse af at kunne hjælpe selv den mest smerteprægede patient med at forstå baggrunden for deres smerter og lægge en plan for behandling.
 • Et indblik i hvordan du skaber tryghed igennem kommunikation og hvordan du kan motivere, inspirere og ændre perception hos dine patienter.
 • Referenceliste til den litteratur og evidens der beviser dette kursus tilgang og effekt.


Målgruppen

Kurset er rettet mod sundhedsfaglige personer, personlige trænere og holdinstruktører.

Om smertespecialisterne

 • Simon Kirkegaard er uddannet fysioterapeut og har de sidste 5 år studeret smertevidenskab. Udover en lang række kurser har han studeret kommunikation og adfærd. Hans på en gang specialiserede og diversificerede baggrund giver ham en unik tilgang til sine patienter.
 • Lars Avemarie er certificeret personlig træner og Z-Health instruktør. Lars er kendt for hans teoretiske og evidensbaserede tilgang træning og behandling. Hans utrættelige stræben efter ny viden er med til at sikre hans klienter en cutting edge tilgang der optimerer deres træningsforløb.

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 17.25.59Hvornår

Lørdag den 16. august 2014 Kl. 09.00 – 17.00

Hvor foregår kurset?

Søernes fysioterapi, Kroghsgade 1, 3 sal, 2100 København Ø. (På hjørnet af Søernes Ølbar og Cafeen Mig og min frisør). Der går mange busser rundt om hjørnet og det er ofte muligt at finde en parkeringsplads.

Tilmelding

Når du har betalt skal du sende en email til andreas_bjerregaard@yahoo.dk med navn, telefon nr. og kontakt email. Se flere detaljer på bloggen her.: Andreasbjerregaard.wordpress.com

Pris

Prisen er 1000 kr. pr. person.

Bring-a-colleague og få to pladser for 1500 kr.

Studerende 25% i rabat. Dvs. 750 kr.
Beløbet kan betales via Mobilepay på telefon 28 34 02 29 eller bankoverførsel reg. 2108 kontonr. 0104801749

OBS: Særlige omstændigheder for dette kursus

Du er blevet tilbudt at deltage i vores første foredrag hvorfor der er specielle omstændigheder. Vi ønsker at blive blandt de allerbedste undervisere i smertevidenskab hvorfor det er et krav for deltagelse på dette kursus, at du giver konstruktiv feedback.

 

Vi glæder os til at se dig.

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 00.39.46

 

Default image
Andreas Bjerregaard
Articles: 313

Leave a Reply

Your email address will not be published.