Physioblog Podcast episode #3

Dette er 3. episode af Physioblog Podcast med din vært fysioterapeut Andreas Bjerregaard.

Find episoden her på Google Podcast eller Spotify.

I denne sæson er det min mission at tage dig med omkring genoptræningen af korsbåndsskader.

I 2023 lykkes det mine kollegaer og jeg at få publicereten artikel omkring korsbåndsgenoptræning i British Journal of Sports Medicine:

“Aspetar clinical practice guideline on rehabilitation after anterior cruciate ligament reconstruction: Authors: Roula Kotsifaki , Vasileios Korakakis , Enda King, Olivia Barbosa, Dustin Maree, Michail Pantouveris, Andreas Bjerregaard, Julius Luomajoki, Jan Wilhelmsen, Rodney Whiteley, BJSM, 2023”

Artikel link: https://bjsm.bmj.com/content/57/9/500

Infographic link: https://bjsm.bmj.com/content/57/9/551

Jeg vil forsøge at gennemgå artiklen over flere episoder og præsenterer nogle af de erfaringer, tanker, overvejelser og råd, som jeg håber kan bidrage til at optimere genoptræningen af korsbåndsskader.

Podcasten er for dig der vil lære mere omkring korsbåndsskader, og jeg håber at du vil få noget ud af at lytte med både som sundhedsfaglig eller hvis du genoptræner efter en korsbåndsskade.

I dette “tredje” afsnit dykker jeg ned i artiklens domæne der hedder Timing and structure of rehabilitation. Det inkludere Preoperative rehabilitation, Unsupervised versus supervised rehabilitation og Rehabilitation duration.

Jeg nævnte et par andre studier:

cite

Jeg håber, at du har lyst til at blive hængende for de kommende episoder. Hvis ja, så må du meget gerne subscribe i din podcast app.

På den måde kan vi nå ud til endnu flere personer der er interesseret i genoptræningen af korsbånd.

Du kan give feedback og stille spørgsmål til både format, struktur eller emner.

Jeg vil også gerne høre fra dig hvis du er førstegangs korsbåndsopereret, og som kunne have lyst til at med at hjælpe med udfylde et spørgeskema om dit retur til sport.

IG: andreas.bjerregaard / Physioblog

Web: Andreasphysioblog.com

Facebook page: Physioblog

LinkedIn Andreas Bjerregaard:

Default image
andreasbjerregaard
Articles: 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *